web tasarım

Seo Nedir? Arama Motoru Optimizasyonu Neden Gerekli?

03 Aralık 2021
Günümüzde iş dünyalarının dijital ortama taşınması ile daha çok ihtiyaç duyulan seolarda arama motorları sitelerden maksimum verimlilik ve uyumluluk talep etmektedir. Uzman ekip ile site içi ve dışı optimizasyonlarının doğru yapılması sanal alemde başarısızlık imkansızlaşır.

Bir firmanın ya da markanın Google gibi arama motorlarında kaydının olmasına seo denir. Seo neden gereklidir sorusunun en güzel cevabı da ; sitenin bir yeri olaması gerekir diye cevaplanabilir. Web Tasarım, Seo Çalışmaları, Web sitelerinin ilk sayfaya taşınması alanında Opimizasyon çalışmaları yapan firmamız alanında öncü ve lider çalışma kadrosuna sahiptir. Site yapımı evyapımına benzer. Nasıl ki inşaat milim milim dokunarak, proje çizilerek yapılması gerekir ; sitenin de aynı titizlikle tüm seo kodlarının girilerek yapılması gerekir. Temeli sağlam atılan bir sitenin tüm verimliliği Google yansımalarlı olarak dönmektedir.

Sao çalışmalarında dikkat edilmesi gereken bir diğer husus da organiklikten geçer. %100 doğal içerikler girilmiş seonun; lokasyon bazlı SEO hizmetleri, web sitesi grafikleri, logo ve kurumsal kimlik tasarımları, sosyal medya çalışmaları kısacası dijital platformlara dair tüm yenlikçi hizmetler ile potansiyel müşterilerinize ulaşacak ve markanızın değerini arttıracak ve gelirlerinizi yüksek seviyelere çıkaracaksınız. 

Eğer sitenizde içerikler ve kodlar doğru kurala uygun yapılmaz ise o sitede seo banlaması oluşur. Kimse durumun buralara gelmesini elbette istemez. Bir sitenin banlanması demek sadece domain adınıla size erişim sağlamak demek olur. Oysa sizin firma ünvanınızı bilen kilşiler sizlere zaten erişim sağlamaktadır. Seolardaki amaç sizi tanımayan, markanızdan haberdar olmayan kişilerin sizin de biz burdayız dediğiniz ortamdır. 

Günümüzde iş dünyalarının dijital ortama taşınması ile daha çok ihtiyaç duyulan seolarda arama motorları sitelerden maksimum verimlilik ve uyumluluk talep etmektedir. Uzman ekip ile site içi ve dışı optimizasyonlarının doğru yapılması sanal alemde başarısızlık imkansızlaşır.

Seo Neden Gereklidir
Arama motorunda bir yeriniz olması 
Hedeflediğiniz kelime ile ilk sıralara taşınmanız 
Sitenizden dönüşleri arttırmak 
Reklam maliyetlerini azaltmak 
Kurumsal bir imaj yaratmk
Hedef kitlenize hızla ulaşmak

Google bir sitenin indeksini yapmak için min 300 tane içerikten detay alır. Bu alanda yapılan çalışmaların profesyonelliği ve hata oranın az olması gerektiğini gözler önüne seren bir kriterdr. Her Google Seosu için ayarı ayrı bir yol izlenmesi gerekir. Seo çalışmalarında genellik söz konusu olamaz. İncelikle işlenmesi gereken bir alandır. Sizler de sitenizi üst sıralarıa tşımaz istemez misiniz? 
 

© Copyright 2022 Reklam Çözüm. Tüm Hakları Saklıdır.